miércoles, 4 de enero de 2017


LA MÉS FREDA FA HONOR AL SEU NOM!!!

El 31/12 del 2016 serà recordat com una de les edicions més fredes de LA MÉS FREDA. Després de molts dies amb temperatures mínimes de -9ºC, al marxar el Sol, la temperatura cau en picat. A les 16:30h de la tarda, quan s'iniciava la Mini Sant Silvestre, la temperatura ja era negativa, però el caliu del asistents era majúscul.
Participació elevada, com ja és habitual, assolint gairebé la xifra de 300 corredors. Tot un èxit un dia difícil i en una població tan petita com és El Pont de Suert. Ho podem definir com a ÈXIT.La cursa va estar marcada per l'elevat nivell dels corredors, on en categoria masculina, el corredor Jordi Gómez, del Club Atletisme Vilafranca, va còrrer els primers kilòmetres a ritme de rècord de la prova, però finalment va veure que era difícil i va aminorar el ritme. Tot i així, va parar el crono en un temps de 16'55". En segona posició va entrar el corredor de Castejón de Sos, Guillem Sancho en un temps de 17'49", i molt aprop arribava tancant el podi el corredor del Clos Pons Thai Runners, Ivan Sabaté en un temps de 17'58".

En categoría femenina, molt nivell també. La jove corredora Berta Cabanas fulminava la seva anterior marca i rècord de la Sant Silvestre del Pont de Suert parant el crono en 18'47" i emportant-se el premi en metàl·lic. Millorant també l'anterior rècord entrava Gisela Carrión en 19'34" ocupant la 2ª posició. I tancant el podi, entrava la corredora d'Ultratarats Vero Zaragoza en un temps de 21'04".

Un any més, i ja en van nou.

L'any vinent cel·lebrarem els 10 anys de LA MÉS FREDA!

Us esperem a tots!!!No hay comentarios: