RECORREGUT

.* De la mateixa manera que s'ha fet els últims anys, la recollida de dorsals, servei de guarda-roba i el lliurament de premis amb el pica-pica final, es farà a la "NOVA Confraria de Sant Sebastià", per a poder disposar d'un lloc tancat i calent.

El circuit es manté sent aquest:

El circuit de la cursa és en la seva totalitat un circuit urbà i per asfalt en molt bon estat. L'inici de la cursa es realitza en el centre del poble, al carrer Monestir Lavaix, davant del bar "EDELWEIS". 
Als 50 mts de la sortida girarem a la dreta UN GIR DE 90º al Carrer Camp de la Vila i als 70 mts girarem a l'esquerra al Carrer Canaleta. Transcorrerem carrer avall en direcció al pont del riu travessant-lo per anar en direcció a l'Escola de Muntanya. Aquesta la deixarem a la dreta, i 150 metres més endavant donarem UN GIR DE 180º, agafant la direcció per on hem vingut, però pujant pel Carrer Monastir Lavaix (igual que l'any passat) arribant al punt de gir, on farem un GIR A L'ESQUERRA DE 90º formant així un bucle de 3 voltes. L'arribada de la cursa estarà situada al mateix lloc de la sortida. La recta de l'arribada l'encararem un cop fet les 3 voltes.

Un cop s'acabi la cursa, ems dirigirem a la Confraria de Sant Sebastià, on hem recollit els dorsals, per a gaudir de l'avituallament final i de l'entrega de premis.

3 voltes al circuit

Sortida - C / Monestir Lavaix (Bar "EDELWEIS") - C / Camp de la Vila - C / Canaleta - C / Ciutat de Lleida - C / d'Aragó - C / del Polígon - C / d'Aragó - C / Ciutat de Lleida - C / Monestir Lavaix (3 VOLTES) - Arribada

RECORREGUT CURSA GRAN

PERFIL DE LA CURSA - TRES VOLTES A AQUEST PERFIL
RECORREGUT MINI SANT SILVESTRE

NOVETAT - 3 distàncies

BABYS - 100 mts
BENJAMINS I PREBENJAMINS - 250 mts
ALEVINS - 500 mts